Jaja / 30 szt
Jajko - źródło białka, skarbnica witamin - A, E, D i K oraz B2 i B12, kwasu pantotenowego i składników mineralnych: fosforu, potasu, wapnia, żelaza, magnezu.
Jest 9 produktów.
Jajko - źródło białka, skarbnica witamin - A, E, D i K oraz B2 i B12, kwasu pantotenowego i składników mineralnych: fosforu, potasu, wapnia, żelaza, magnezu.
Mleko to źródło białka i wapnia, lipidów, nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz witamin m.in. rozpuszczalnych w wodzie – z grupy B (B1, B2, B6 czy kwas foliowy). Jest źródłem witaminy D.
Świeży, biały ser twarogowy z mleka krowiego. Produkt o wyjątkowo aksamitnej konsystencji i wspaniałych walorach smakowych. Ser wytwarzany ręcznie, bez żadnych konserwantów, w 100% naturalny.
Jajko - źródło białka, skarbnica witamin - A, E, D i K oraz B2 i B12, kwasu pantotenowego i składników mineralnych: fosforu, potasu, wapnia, żelaza, magnezu.
Świeży, biały ser z odtłuszczone mleka krowiego. Produkt o wyjątkowo aksamitnej konsystencji i wspaniałych walorach smakowych. Ser wytwarzany ręcznie, bez żadnych konserwantów, w 100% naturalny.
Świeży, biały ser (odtłuszczone mleko krowie). Produkt o wyjątkowo aksamitnej konsystencji i wspaniałych walorach smakowych. Ser wytwarzany ręcznie, bez żadnych konserwantów, w 100% naturalny.
Świeży, biały ser z czarnuszką. Produkt o wyjątkowo aksamitnej konsystencji i wspaniałych walorach smakowych. Ser wytwarzany ręcznie, bez żadnych konserwantów, w 100% naturalny.
Świeży, biały ser (odtłuszczone mleko krowie) w oleju rzepakowym tłoczonym na zimno oraz ziołami i czosnkiem niedźwiedzim. Produkt o wyjątkowo aksamitnej konsystencji i wspaniałych walorach smakowych. Ser wytwarzany ręcznie, bez żadnych konserwantów, w 100% naturalny.